Nyertes poszter a GDi ESRI konferenciáján
2017. szeptember 26., kedd, 09:48

2017. szeptember 21.-én került megrendezésre a GDi ESRI Felhasználói Konferencia Budapesten, amelynek kiemelt célja „a világ vezető térinformatikai technológiájának és a terület újdonságainak bemutatása, valamint a szakmai közélet és párbeszéd fellendítése volt. A szervezők az idei évben is kiemelt figyelmet szenteltek annak, hogy a résztvevők még jobban megismerhessék alkalmazásaikat, és magyar felhasználói esettanulmányokon keresztül szélesíthessék GIS tudásukat.”

A konferencia ideje alatt poszterverseny is folyt, amelynek győztese idén az ÖVKI munkatársai által készített poszter lett, melynek címe: A Trimble UX-5 HP rendszer alkalmazása növénykísérletek monitorozásában. Gratulálunk a poszter készítőinek: Túri Norbertnek (NAIK ÖVKI), Novák Zsoltnak (Szegedi Tudományegyetem, TTIK, Természeti Földrajzi és Geoinformatikai Tanszék), valamint Körösparti Jánosnak (NAIK ÖVKI). Köszönjük a konferencia résztvevőinek szavazatait!

Tisztelt Ügyfeleink!


A NAIK ÖVKI Környezetanalitikai Központ Vizsgáló Laboratórium a koronavírus kapcsán kialakult helyzetre tekintettel csak előzetes, telefonon történő egyeztetést követően tud mintát fogadni.  

Bejelentkezni a Laboratórium 66/515-321-es számán lehet.


Megértésüket és türelmüket kérjük!

Programajánló

Jelenleg nincs aktuális esemény.