„Környezetvédelmi és energetikai kihívások a mezőgazdaságban” - konferencia
2017. április 25., kedd, 14:00

2017. április 23.-án a NAIK Mezőgazdasági Gépesítési Intézete (NAIK MGI) szervezésében került megrendezésre a „Környezetvédelmi és energetikai kihívások a mezőgazdaságban”című konferencia.

A rendezvényt kísérve a NAIK kutatóintézetei, így a NAIK ÖVKI is kiállítóként vett részt. Ezzel párhuzamosan a Föld napja alkalmából, szabadtéri és interaktív programok várták a családokat, látogatókat, mint például „Föld napi kavalkád” – interaktív családi programok a NAIK MGI, a Magyar Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár, a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. és a Magyar Talajtani Társaság részvételével, vagy a „Vidék Mustra” – hazai termékek kóstolója és vására a Magyar Piac Szövetkezet szervezésében. A látogatóknak betekintési lehetősége nyílt a NAIK MGI gép- és eszközparkjába, valamint az intézet ezen a napon tartotta a hagyományos traktorkiállást is. A traktorkiállás a megszokottak szerint egy HSCS G35 Hofherr traktorral történt, de bemutatásra került egy távműködtetésű KUBOTA gyártmányú traktor is.

Tisztelt Ügyfeleink!


A NAIK ÖVKI Környezetanalitikai Központ Vizsgáló Laboratórium a koronavírus kapcsán kialakult helyzetre tekintettel csak előzetes, telefonon történő egyeztetést követően tud mintát fogadni.  

Bejelentkezni a Laboratórium 66/515-321-es számán lehet.


Megértésüket és türelmüket kérjük!

Programajánló

Jelenleg nincs aktuális esemény.