II. NAIK Napok
2015. december 18., péntek, 16:00

2015. december 10-11.-én a NAIK HAKI és NAIK ÖVKI közös szervezésében került megrendezésre a II. NAIK Napok rendezvény/konferencia sorozat, melynek központi gondolata a klímaváltozás volt.

2015. december 10-11.-én a NAIK HAKI és NAIK ÖVKI közös szervezésében került megrendezésre a II. NAIK Napok rendezvény/konferencia sorozat, melynek központi gondolata a klímaváltozás volt. A tudományos előadásoknak köszönhetően bepillantást nyerhettünk a NAIK Intézeteiben, valamint néhány „külsős” kutatóintézetben folytatott munkába, amelyek szorosan illeszkednek a központi témakörhöz. A rendezvényt megelőzően, valamint azzal párhuzamosan futott egy fiatal kutatóknak szervezett program, amely során azon fiatalok találkozhattak egymással, akik az eddig indított FM-Kutatói utánpótlást elősegítő program egyikében vesznek részt.

A rendezvényen forgatott a Körös Televízió, a videóanyag az alábbi linken érhető el: [link]

 

Tisztelt Ügyfeleink!


A NAIK ÖVKI Környezetanalitikai Központ Vizsgáló Laboratórium a koronavírus kapcsán kialakult helyzetre tekintettel csak előzetes, telefonon történő egyeztetést követően tud mintát fogadni.  

Bejelentkezni a Laboratórium 66/515-321-es számán lehet.


Megértésüket és türelmüket kérjük!

Programajánló

Jelenleg nincs aktuális esemény.