„Elfelejtett melioráció” - kerekasztal beszélgetés
2017. április 28., péntek, 14:00

Április 26.-án, idén 31. alkalommal került megrendezésre az MHT Bács-Kiskun megyei területi szervezete, az Országos Vízügyi Főigazgatóság, az ICID Magyar Nemzeti Bizottság és az ADUVIZIG közös szervezésében a Dr. Szalay Györgyről elnevezett kerekasztal beszélgetés „Elfelejtett melioráció” címmel.

Az ADUVIZIG Kunszentmiklósi Szakaszmérnökségén tartott ülésen, Telkes Róbert (igazgató, ADUVIZIG) köszöntötte a megjelenteket, majd a vitavezető Dr. Váradi József (vízgazdálkodási tudományos tanács elnöke, BM) rövid felvezetője után, az előadók megkezdték előadásaikat a melioráció témájában. Bozán Csaba (osztályvezető, NAIK ÖVKI) „Az egykori meliorált telepek felmérési lehetőségei egy szarvasi mintaterület példáján” című előadásán keresztül mutatta be az ÖVKI eredményeit a témában. Végezetül a kerekasztal beszélgetés következett az előadókhoz intézett kérdésekkel, megjegyzésekkel.

Tisztelt Ügyfeleink!


A NAIK ÖVKI Környezetanalitikai Központ Vizsgáló Laboratórium a koronavírus kapcsán kialakult helyzetre tekintettel csak előzetes, telefonon történő egyeztetést követően tud mintát fogadni.  

Bejelentkezni a Laboratórium 66/515-321-es számán lehet.


Megértésüket és türelmüket kérjük!

Programajánló

Jelenleg nincs aktuális esemény.